Multiplicant salut, “tots podem aportar als altres”

Avui a les 17, a la Biblioteca Francs Candel, ABD explicarà el seu nou projecte: Multiplicant salut als veïns i veïnes del barri.

Multiplicant Salut és un grup de suport per a veïns i veïnes. Les persones i famílies que participen poden compartir les seves inquietuds i malestars quotidians, és un espai d’accés LLIURE i GRATUÏT.

Es Pot venir sol / a o acompanyada de família, amics / es, veïns / es, parella …

Hi seran professionals que després d’anys de experiència, han pogut observar els canvis i millores en les persones i famílies que participen i formen part d’aquests tipus de grups.

“Partim de la idea que totes les dificultats individuals estan donades en un context, cap persona està sola, encara que ho ignori, totes tenim recursos i eines (de la nostra experiència, de la nostra història de vida) que són útils per a les altres i per a nosaltres mateixos, independentment de la condició social, econòmica o cultural que tinguem”. Aquesta és la filosofia del projecte. “D’això es tracta, de coincidir amb gent que et faci veure coses que tu no veus, que et ensenyin a mirar amb uns altres ulls” com diu Mario Benedetti.

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.