L’Open Camp Europe obrirà portes la primavera del 2016

Open Camp, el primer parc del món dedicat a l’univers de l’esport, obrirà portes la primavera del 2016 a les instal·lacions de l’Anella Olímpica de Barcelona, situades a Montjuïc.

Aquest parc oferirà experiències recreatives i d’entreteniment associades a l’esport, amb l’objectiu que els visitants visquin en primera persona les emocions de practicar el seu esport preferit en escenaris reals on han competit els seus ídols.

Per fer-ho possible OPEN CAMP i Eurecat, el principal Centre Tecnològic de Catalunya, han signat un conveni de col·laboració en virtut del qual Eurecat es converteix en Scientific Collaborating Partner del parc.

Eurecat ajudarà OPEN CAMP a desenvolupar productes específics que formaran part de les atraccions tot combinant les solucions més punteres en àmbits com la mecànica de precisió, les tecnologies media, les TIC, o els teixits sensoritzats, entre d’altres.

open360_1

 

D’aquesta manera, OPEN CAMP s’assegura tenir accés a les millors tecnologies del moment, atès que Eurecat és expert en desenvolupar solucions a mida amb la col·laboració d’empreses catalanes amb un alt potencial innovador.

El director general d’OPEN CAMP, Paco Medina, ha afirmat que la relació amb Eurecat és a llarg termini i que “es tracta d’un model pioner perquè per primera vegada una oferta de lleure per al gran públic confia de forma estructural en el sistema públic de foment de la innovació com el seu referent principal a l’hora d’incorporar el coneixement del sector industrial català dins la seva oferta”.

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.