Bones sensacions en el primer partit de la UE Sants

ERIC BARRACHINA// Victoria del Sants en el seu primer partit de pretemporada. Tot i enfrontar-se a un equip d’inferior categoria els homes de Tito Lossio han començat amb bon peu davant la seva afició. El rival era el Juvenil “A” del CF Mollet UE que aquest any tornarà a jugar a la Lliga Nacional Juvenil. El fort ruixat que ha caigut durant els primers minuts feia perillar el debut dels santsencs.

El partit ha tingut una primera part molt activa on hem vist els 4 únics gols del partit. Tot i això, el Sants es trobava amb un penal en contra que feia perillar la tranquil·litat del partit. Però el porter local ha aconseguit aturar-lo amb una bona estirada a la seva dreta i ha mantingut el 0-0. A partir d’aquí els verd-i-blancs han mantingut a ratlla a l’equip rival i han pogut augmentar la distancia fins al 4-0 obra de Samu, Alberto i Sergio Navarro (2).

A la segona part la pluja ha donat una petita treva i ha permès gaudir més tranquil·lament de la segona meitat. Com la pluja el partit ha anat baixant en intensitat fruit de l’aspecte físic i la poca falta d’efectivitat de cara a porteria i ens ha deixat el 4-0 de la primera part. Bon partit dels nostres en el seu debut al Camp de l’Energia per començar la pretemporada.

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.