Els carrers del Districte tornen a acollir la Marató de Barcelona

L’organització ha treballat especialment l’atenció al corredor, la posada en escena i les mesures sostenibles

La Marató de Barcelona del 2021 es disputarà el diumenge 7 de novembre. Després de cancel·lada la prova el març del 2020 i disputada una de virtual el novembre del 2020, la cursa ja es prepara per a una edició molt especial. La sortida i l’arribada es faran a l’avinguda de la Reina Maria Cristina i tindrà una llargària de 42,195 km

La Marató de Barcelona se celebra cada any de manera ininterrompuda des del 1980 a la nostra ciutat, i és una de les curses més belles i que més corredors aplega d’Espanya, juntament amb les maratons de Madrid, Sevilla, València i Sant Sebastià. El nombre de participants s’ha incrementat notablement els últims temps, fins a disputar-la més de 20.000 corredors, l’última edició.

L’organització ha treballat especialment tres eixos bàsics: l’atenció al corredor, la posada en escena i les mesures sostenibles. Els participants són el pal de paller pels organitzadors, que sempre han intentat vetllar perquè hi visquin una experiència màgica que recordaran tota la vida. Els serveis als corredors, des de la recollida del dorsal a l’Expo Sports, l’ambient previ al tret de sortida, els nombrosos avituallaments cada 2,5 km a partir del km 5 o les animacions al llarg del recorregut, són factors essencials.

Així mateix, la pròxima edició tindrà una nova posada en escena que pretén traslladar als participants tota l’èpica d’una cursa del nivell de la Marató. Com a novetat, al punt de sortida i arribada de la prova, en l’Avinguda Mª Cristina, es combinaran la immediatesa de les noves tecnologies amb les vivències particulars de cada participant, les emocions dels quals sorgiran a flor de pell, encara més, sense cap mena de dubte.

Per motius de seguretat, absolutament tots els corredors hauran d’acreditar a l’entrada de l’Expo Sports la pauta completa de vacunació o una PCR negativa feta amb un màxim de 72 hores d’anterioritat. Només així podran entrar al recinte on retiraran el seu dorsal, samarreta i borsa del corredor i se’ls acreditarà amb una polsera COVID FREE per a així poder accedir a la bombolla dels calaixos de sortida, el dia de la cursa.

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.