Continua el debat per a la construcció d’una pista patinable al barri

Els participants a la tercera sessió participativa per a la construcció de la pista patinable a la Marina

Alba Domínguez

El dimecres 13 de desembre es va celebrar la tercera acta al local de l’AVV Sant Cristòfol per debatre sobre el parc patinable. Es tracta d’una proposta que entra dins del Pla de Barris de la Marina i que té l’objectiu de construir una pista de patinatge a la plaça del Moviment Obrer (Porta Fira).

És un projecte que s’està duent a terme mitjançant un procés participatiu amb veïns i veïnes del barri i el suport de l’Ajuntament. Aquesta última reunió va comptar amb nou persones, 22 menys que en les dues primeres sessions, ja que va coincidir amb una època d’exàmens i la majoria de participants són estudiants.

Tingué una durada de 80 minuts, i es va dividir en quatre parts. Inicialment es va revisar l’acta anterior i després es van presentar les noves propostes de skatepark. En la tercera part es van dividir en 2 grups de treball per concretar millor les noves propostes i, per últim, cada taula va argumentar el seu punt de vista.

La segona setmana de gener es tornarà a fer de nou una sessió en la qual es presentaran els resultats finals pel procés de disseny de skatepark.

Us facilitem l’enllaç per consultar les diferents propostes

https://skatemarina.cat/sites/default/files/201801/20171213_ACTA%20TALLER%2003_.pdf

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.