El sènior del CE La Marina segueix sense remuntar

Resultats Club Esportiu La Marina (25 i 26 de febrer)

Ningú va dir que després de l’ascens a tercera catalana tot serien flors i violes. Els sèniors del Club Esportiu La Marina ja acumulen 5 derrotes contra les 2 victòries de finals de setembre i principis d’octubre. El darrer partit, disputat aquest dissabte 28 d’octubre al nou Poliesportiu La Marina, va acabar amb el marcador a 35-78 a favor dels visitants A.E. Bellsport A

El president del club, Andreu Farrera, ha assegurat que l’equip està lluitant molt per fer-se un lloc a tercera. “Estem fent molta teràpia per agafar ànims i, de pas, també una mica més de força”, ha assegurat a LA MARINA. És per això que els nois estan mirant activament com poden millorar i es troben en sopars de grup.

Igualment, Farrera ha mostrat el seu descontent amb l’arbitratge que està rebent l’equip en els darrers partits, ja que van en contra dels equips dèbils. Encara que ha volgut deixat clar que no es tracta de cap excusa, afirma que “a tercera, no tenim nom, i aquests arbitratges van a favor dels que sí que tenen nom”. Per evidenciar-ho, posa com exemple el partit contra el SESE B, que va suposar una derrota ajustada pels del barri de 71-82. Aquell dia, el marcador estava molt igualat, però a partir del tercer quart, el CE La Marina va acumular 35 faltes personals contra 2 del SESE B. “No els comptaven cap falta, i això no pot ser”, es queixa Farrera.

Les esperances, però, no han disminuït, sinó al contrari. Encara que el rival de la setmana que ve, l’IPSI, es tracta d’un contricant fort, esperen que abans de Nadal agafin una mica de ratxa, amb un objectiu ben clar: estar per la meitat de la taula classificatòria.

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.