En marxa les activitats del nou Poliesportiu la Marina

Aquest mes de juliol el districte de Sants-Montjuïc ha posat en funcionament el nou Poliesportiu la Marina per acollir el Campus Olimpia, un programa municipal que cada any ofereix a infants i adolescents de Barcelona una oferta d’activitats educatives i de lleure pel període de vacances. cheap albion gold L’equipament, ubicat al carrer de l’Energia números 21-35, de 2.499,79 metres quadrats, és un nou pavelló triple poliesportiu de tipus PAV-3 que consta d’una pista poliesportiva amb grades, amb la intenció “que sigui un espai polivalent que aculli diferents modalitats esportives”, ha anunciat el consistori en un comunicat. buy albion gold També disposarà d’un vestíbul i control d’accessos, d’una infermeria, d’una zona de vestidors col·lectius i una zona de vestuaris per àrbitres i tècnics, un espai de serveis de pista, un espai per administració i instal·lacions tècniques, un magatzem per material i un altre magatzem pel material de neteja. El Poliesportiu la Marina, la inversió del qual ha estat de 3.593.132,63 euros (IVA inclòs) s’ha construït sobre una parcel·la de 18.525 metres quadrats. La capacitat de l’equipament preveu donar cobertura alhora a 105 persones a l’espai esportiu, 120 persones als vestidors i 300 persones a la graderia. buy albion silver A més de disposar d’una cafeteria i un pati. L’espai també inclou un camp de futbol i altres equipaments públics. cheap albion gold

Polèmica per la falta de piscina

Un dels temes que ha generat més debat entre els veïns és la falta de piscina entre les instal·lacions del nou Poliesportiu. albion silver Han estat nombroses les ocasions en què els veïnat de la Marina ha mostrat la seva preocupació per aquest tema, com en el Consell de Barri del passat mes de juny. En aquella ocasió, la consellera de la Marina, Esther Pérez, va explicar que el pressupost de l’anterior equip de govern per al Poliesportiu era de 8 milions i no el van voler assumir, ja que segons Pérez, van preferir destinar-lo a altres temes. “Ens agrada tenir un poliesportiu, però no és el que ens hagués agradat inaugurar” va dir.

El nom, per votació popular

El nom de La Marina es va escollir de forma popular. cheap albion silver L’entitat La Marina Viva va fer un procés participatiu a través de les xarxes socials, i també presencialment, a diversos equipament municipals. albion gold Entre els dos noms, La Marina i Energia, el guanyador es va endur 355 vots a través de les xarxes (318 a favor de la segona opció) i 50 vots presencials (25 a favor de la segona opció). buy albion gold El total de vots va ser de 748, dels quals La Marina va obtenir 405.

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.