Els sèniors del C.E. La Marina ascendeixen a tercera catalana

Els sèniors del Club Esportiu La Marina han fet història després d’aconseguir l’ascens al Campionat de Catalunya de tercera catalana.

Els sèniors del Club Esportiu La Marina han fet història després d’aconseguir l’ascens al Campionat de Catalunya de tercera catalana. cheap albion gold L’equip de bàsquet va guanyar l’últim partit de la temporada el passat 21 de maig contra l’A.B. buy albion silver Gornal (58 – 81), una victòria que ha servit per fer-se amb el títol de la lliga de territorial. albion gold La competició ha estat molt renyida fins l’últim minut: només un punt ha separat els sèniors (54p) del segon classificat, el C.B. Viladecans – Sant Gabriel B (53p). Un cop acabada la primera volta de la lliga, tres equips anaven empatats a punts, però el balanç quasi perfecte del C.E. La Marina (28 victòries i dues derrotes) l’ha situat per davant dels seus rivals.

“Farrera: Fa dos temporades érem dels últims de la classificació, el 2016 vam acabar a meitat de taula i aquest any ascendim a tercera”

El seu president, Andreu Farrera, fa una valoració molt positiva dels resultats. cheap albion silver “Fa dos temporades érem dels últims de la classificació, el 2016 vam acabar a meitat de taula i aquest any ascendim a tercera”, explica, amb orgull. L’Andreu apunta que ara és moment de gaudir de la victòria, però ja pensa en la temporada vinent. cheap albion gold De fet, ja ha anunciat noves incorporacions. “Amb un parell de fitxatges nous, ja tindrem prou per mantenir-nos en la primera meitat de la classificació”, ha dit el president; uns fitxatges que, creu, han de passar per “l’experiència” i “la veterania”, dos factors que creu que manquen actualment a l’equip. Una de les claus de l’èxit dels sèniors ha estat, de fet, l’aposta pels jugadors nouvinguts, i la incorporació d’un nou entrenador (Joan Torné). Segons explica el president del C.E. buy albion gold La Marina, “els que han arribat a l’equip han sumat”. Per això, l’Andreu ha destacat: “Sense ells no haguéssim aconseguit l’ascens”.

Una de les claus de l’èxit dels sèniors ha estat, de fet, l’aposta pels jugadors nouvinguts, i la incorporació d’un nou entrenador

Per finalitzar la temporada, el passat cap de setmana del 27 i 28 de maig es va jugar el campionat de Barcelona entre els primers de cada un dels sis grups. buy albion gold El C. E. albion silver La Marina va finalitzar en tercera posició dels equips de la ciutat. D’aquesta manera, el club del barri culmina una gran temporada. Tot i que des del C.E. La Marina celebren l’ascens de categoria, volen destacar per sobre de tot la tasca per la qual va néixer el club: que els veïns i veïnes del barri facin esport. En aquest sentit i amb la col·laboració de diverses entitats, organitzen diverses activitats en un barri on la cultura esportiva és reduïda.

Més informació

Club Esportiu La Marina Fotografia: C.E.

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.