Campanya In-forma’t 2015

Com cada any la Direcció de Joventut i els Punts d’Informació Juvenil de Barcelona organitzen durant els mesos de gener a març la Campanya In-forma’t. Una campanya que amb les seves activitats vol informar i orientar els joves en el seu itinerari acadèmic. Es pot trobar tota la informació a: www.informat.cat

Les activitats organitzades pel Punt d’Informació Juvenil de Sants-Montjuïc són:

Xerrades “Acabes l’ESO, ja saps què faràs?”
del 27 de gener al 19 de febrer. Una activitat dirigida als grup-classe de 4rt d’ESO de tots els Centres d’Ensenyament del Districte, que consisteix en una xerrada informativa explicant les diferents possibilitats formatives un cop acaben l’ESO.

Xerrades de Cicles Formatius de Grau Mitjà i Superior,
dijous 26 de febrer de 9 a 14h, al Centre Cívic Cotxeres de Sants.
La jornada inclourà sessions sobre cicles formatius de dotze famílies professionals, tant de grau mitjà (CFGM) com superior (CFGS), a càrrec de professors que imparteixen aquests estudis. S’explicaran les vies d’accés, els cicles de cada família, les sortides laborals, etc. L’activitat és gratuïta i oberta a tothom, no cal inscripció prèvia!

Escoles d’Adults. L’ensenyament a l’abast de tothom,
dimecres 4 de març a les 18.30h, a la Biblioteca Francesc Candel.
L’Escola d’Adults Sants-Sant Raimon de Penyafort, ubicada a la Zona Franca, donarà a conèixer els diferents estudis que es poden realitzar en aquests tipus de centres. Inscripció prèvia al PIJ Sants-Montjuïc o a l’Antena de la Marina.

També es pot participar en d’altres activitats com:

Orientador Virtual,
del 19 de gener al 13 de març.
Espai de comunicació virtual on es poden preguntar i resoldre dubtes sobre estudis universitaris, cicles formatius, batxillerat o PFI, parlant amb professionals i orientadors acadèmics. Espai virtual dins la web: www.informat.cat.

1er Concurs de vídeos “CLIC”.
Concurs on els joves d’entre 16 i 25 anys poden gravar un vídeo amb el mòbil explicant tot allò que diries a algú que vulgui estudiar el mateix que tu. Tota la informació de les bases i premis a la web: www.informat.cat.

Al PIJ de Sants-Montjuïc et poden informar de la campanya, així com assessorar-te en temes d’itineraris acadèmics. El seu horari és els dilluns de 10 a 14h i de dilluns a divendres de 17 a 20.30h al C/Muntadas,5 (tel. 93 291 42 54 / elpunt@bcn.cat).
A l’antena de la Marina del Port els pots trobar els dimarts i dijous de 17 a 20.30h al Passeig de la Zona Franca, 185 (tel. 93 256 37 36).

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.