Últims dies d’inscripcions als tallers dels equipaments i Centres Cívics de la Marina

Taller 'Jo guixo, tu guixes' impartit al Centre Cívic la Cadena. (Alejandro Flores)

La Casa del Rellotge i la Cadena presenten un nou cicle de tallers per a la tardor, amb propostes clàssiques i també activitats noves per a tots els públics. Les inscripcions terminen aquesta setmana: el divendres 23 de setembre és l’últim dia per apuntar-vos al taller que més us agradi. Podeu accedir a tota la programació de la Casa del Rellotge i de la Cadena als següents enllaços. En el cas de la Bàscula, el període és fins el dia 28, i del Punt Multimèdia, el 30. 

“Afrontem la temporada de tardor amb moltes ganes, perquè tenim la sensació que és el primer curs que encetem amb una normalitat més completa, i ho estem notant en la gran rebuda que està tenint la programació per part dels veïns i veïnes de la Marina”, avança l’Àngels Masqué, directora del Centre Cívic la Cadena.

La Carola, dinamitzadora del Centre Cívic de la Casa del Rellotge, destaca que cada cop més gent se suma a les propostes culturals que ofereixen, un factor que relaciona amb l’arribada de nous veïns i veïnes a la Marina de Port i la Marina del Prat Vermell, a més de noves empreses. “Hi ha molta gent que, quan surt de la feina, aprofita per fer alguna activitat d’oci”, explica.

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.