La Vinya inaugura nou mural

Alejandro Flores

El Casal de Barri de La Vinya ha estrenat un nou mural fotogràfic a la cruïlla del Carrer Alts Forns amb Mare de Déu de Port. Una mostra protagonitzada per persones que han tingut un paper important en la transformació del barri i que representen les diverses cultures que hi convivim.

El mural està situat en les façanes de la “Pantera Rosa”. L’ha creat l’artista Teo Vázquez amb la col·laboració de diferents veïns i veïnes. “L’objectiu és mostrar que totes les cultures que convivim al barri treballem plegades. Tothom que hi apareix ha posat el seu gra de sorra”, explica la Carmen Higueras, presidenta de l’Associació de Veïns de La Vinya.

En un gest col·laboratiu, l’associació va posar a disposició un formulari on tothom que s’apropés podia deixar la seva opinió sobre les fotografies, si coneixia les persones que hi apareixen i si la localització escollida per al mural de La Vinya és la idònia.

Durant la inauguració, els veïns i veïnes es van acostar, encuriosits pel nou element que a partir d’ara forma part del paisatge de la Marina.

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.