La nova edició del Festival Brot cerca les bandes novelles amb més talent

Arriba la 8a edició del Festival Brot, el certamen que busca les bandes novelles amb més talent de la ciutat de Barcelona, formades per joves de fins a 25 anys.

Hi ha dues categories a concurs. La primera és la categoria brot, per a músics de fins a 25 anys, tot i que es permetrà que un 25% de la banda tingui més edat però en cap cas es podrà tenir més de 30 anys. La segona és la categoria embrió, per a menors de 18 anys. Es permetrà que un 25% del grup tingui més edat, però cap podrà superar els 25 anys.

De totes les propostes que es rebin, se’n seleccionaran fins a 24, les quals participaran en les semifinals en directe del 7 al 22 d’abril. El 5 de maig se celebrarà la final.

Els grups finalistes del Brot obtindran 6 hores gratuïtes en bus d’assaig dels equipaments organitzadors: l’Espai Musical La Bàscula, els Espais Joves La Fontana, Les Basses, Boca Nord i Garcilado, els Casals de Joves El Coll i Les Corts i el Centre Cultural Albareda. També podran realitzar un vídeo amb la filmació i edició d’una de les cançons interpretades a la final. Per últim, els grups finalistes i semifinalistes seran proposats per participar en alguns espais musicals de la ciutat com les festes de la Mercè o el Festival Grec, entre d’altres.

Els guanyadors del certamen obtindran un premi del públic, que serà de 150 € en la categoria Embrió, i de 300 € en la categoria Brot. A més a més, rebran un premi del jurat, que constarà de 750 € en el cas Embrió i de 1.800 € en el Brot, que es repartirà de manera igualitària entre les 6 bandes que arribin a la final del Brot, i de les 5 que arribin a la final de l’Embrió.

El Festival Brot està organitzat per l’Ajuntament de Barcelona amb l’impuls de la Regidoria d’Infància, Joventut i Gent Gran i diferents districtes de la ciutat, i pretén promocionar i exhibir la creació juvenil en l’àmbit musical.

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.