La Matinal Esportiva de les Bacanals

ERIC BARRRACHINA// El Passeig de la Zona Franca tancava la seva circulació per donar pas a la Matinal Esportiva. A les nou del matí començava la III Milla Bauhaus de la Marina. Tot seguit, al costat del Bingo Fortuna es disputava la jornada d’escacs amb un total de vuit partides simultànies.

A partir de les 10.30 la canalla es convertia en la protagonista de la festa. La Fundació Pere Mitjans, el BUC, la Federació Catalana del Tamborí, els Barcelona Raiders i els Mossos d’Esquadra portaven tota mena de jocs per als més petits. Amb una participació molt repartida els membres de l’AMPA destacaven positivament l’acceptació que a tingut el Tamborí i que possiblement l’any que ve tornin a les Festes de La Marina.

Un dels principals jugadors del Buc i encarregat de l’estand a la Festa Major, Diego Prubner va atendre a La Marina i va afirmar: “Somos del barrio y era obligada la cita y la verdad es que está siendo un placer”. També va assenyalar que de mica en mica van tenint més nens i que això és positiu per a les festes i el BUC.

Amb el Passeig de la Zona Franca a disposició dels més petits, la plaça de la Marina estava plena de gom a gom. Al carrer de la Foneria el camió per donar sang rebia als voluntaris que volguessin participar en la proposta solidària. A la plaça un gran escenari que donava la benvinguda al Centre Cívic La Cadena, al club d’aeromodelisme Delta i els avis de La Capa amb activitats per a la gent gran.

A última hora del matí els Diables del Port i altres colles convidades feien sonar els seus instruments en una gran tabalada. La calorosa temperatura feia que els més petits gaudissin de l’espectacle d’animació i una refrescant guerra d’escuma a la plaça de la Marina. El Centre Cultural Estrelles Altes tancava les activitats del matí amb La Tapeta de La Marina.

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.