El grup d’Amics d’Eduard Aunós ens convida a sumar-nos a la seva trobada

L’acolliment calorós està assegurat en aquesta celebració anual

Al llarg de la nostra vida coneixem persones amb què compartim experiències. Algunes d’elles les conservem i, amb d’altres, acabem perdent el contacte. Fa 16 anys que el grup d’amics d’Eduard Aunós va començar a organitzar trobades amb la voluntat de reunir amics de la infantesa. L’èxit rotund va fer que les reunions esdevinguessin anuals. Ara, volen anar més enllà i compartir l’experiència amb qualsevol de nosaltres que vulgui ser un més d’ells. “La iniciativa va néixer de forma casual”, assegura en Jaume Planas, organitzador. “Vam començar un grup reduït d’amics i, des d’aleshores, la trobada ha anat adquirint rellevància. L’any passat es van superar els 150 assistents.”

A causa d’això, el lloc de reunió també ha hagut d’anar variant. “Vam començar reunint-nos a llocs que es van quedar petits per la quantitat de persones que s’hi anava sumant. Aquest any, repetim el pla de l’any passat i organitzem una estada d’un cap de setmana a un hotel a finals de maig. “A part de quedar molt contents, d’aquesta manera podem compartir més temps junts.”

Si preguntem què es fa en aquesta celebració anual, en Jaume ens comenta: “Ballem i xerrem molt. Comentem vivències i estem motivats per passar-ho bé. Retrobar-nos, ha suposat recuperar l’amistat que havíem forjat feia anys i, ara, fins i tot sortim o fem plans vocacionals junts.” Però per a ell hi ha un fet destacable en tot això: “La predisposició de la gent i l’acolliment són sorprenents. Se sent la felicitat de la gent per compartir aquell moment i això és molt emocionant.”

Com dèiem, aquest grup d’amics ha decidit que aquest any vol compartir les seves vivències amb tothom qui s’animi a formar part d’aquesta trobada especial. La cita tindrà lloc el cap de setmana del 31 de maig i 1 de juny a un hotel de Calafell. Per tal de fer les reserves, l’organització necessita que la gent interessada es posi en contacte amb la redacció d’aquest Diari durant les dues primeres setmanes de maig. D’aquesta manera podrem facilitar el contacte i així ampliar la informació.

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.