El barri de La Marina acull el Joc del Fantasma

Text: Alejandro Flores

Els veïns del barri de La Marina celebren l’arribada de la tardor i la festa de la Castanyada amb les activitats tradicionals del Joc del Fantasma, que tindran lloc del dia 26 d’octubre al 2 de novembre al Centre Cívic Casa del Rellotge i la Ludoteca Casa dels Colors.

Els nens i nenes d’entre 5 i 7 anys podran gaudir del Concurs de Dibuix del Fantasma Mascota del 2020, que s’utilitzarà per a representar la festivitat de l’any vinent. També, es farà una exposició amb els dibuixos que hagin realitzat els infants. La ludoteca, a més, estarà oberta el dia 29 de les 17h a les 19:30 de la tarda, on els més petits de la casa podran participar dels tallers de manualitats, cinema i jocs al castell (l’aforament està limitat a 40 infants, i caldrà l’autorització signada del pare, mare o tutor legal).

Per als nens i nenes d’entre 8 i 12 anys, hi ha l’activitat estrella de la setmana: La Recerca de Fantasmes. Organitzats en grups de 3, i potenciant el treball en equip i cooperatiu entre els infants, els concursants hauran de resoldre diferents enigmes per trobar el màxim de codis de fantasmes (en el nostre web hi ha un d’amagat, ¡troba’l!).

Per finalitzar amb les festes de La Castanyada, el 31 d’octubre al Parc de Can Farrero, davant la Casa del Rellotge, es faran espectacles infantils amb tallers de maquillatge i animació. A més, es farà el lliurament de premis de la Recerca del Fantasma i del Concurs del Dibuix a través d’una votació popular d’entre les 10 millors il·lustracions. L’Associació Marina Viva organitzarà un berenar amb castanyes per a tota la família, i la tarda finalitzarà amb l’actuació dels Diables de Port.

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.