El Festival Grec torna amb la 43a edició

Redacció:Laura Sicilia

En uns mesos arriba l’estiu, i amb ell, la celebració d’un munt de festivals de tota mena. I com no podia ser d’una altra manera, torna a celebrar-se, i ja van quaranta-tres edicions, el Festival Grec de Barcelona. Un esdeveniment que gira entorn les arts i que centra bona part dels seus espectacles i concerts a diferents espais de la muntanya de Montjuïc, principalment al Teatre Grec, lloc on originàriament es celebrava la totalitat del festival.

El Grec, que comença el 26 de juny, presenta enguany 94 espectacles i 436 funcions. S’iniciarà amb un espectacle musical amb preus especials a càrrec d’un quartet de corda, Kronos Quartet, al Teatre Grec de Montjuïc. Reunirà a noms consagrats dels escenaris espanyols com Julio Manrique, Míriam Iscla, Roger Bernat, Fura dels Baus, Sílvia Munt, Emma Vilarasau, T de Teatre…, així com a companyies i joves talents locals: Parking Shakespeare, Mamzelles, Antoniettes, Els Pirates o Iván Labanda. Però el Festival també donarà lloc a noms del panorama internacional com Ivo van Hove, Isabelle Huppert,William Forsyte, Kronos Quartet, Rodrigo García, Gravity & Other Myths (Austràlia), Taylor Mac (EUA, Nova York), Lola Arias (Argentina) o Tiago Rodríguez (Portugal).

En aquesta edició, a més, tindrà lloc un programa especial dedicat als més joves i una presència important les propostes de teatre comunitari i projectes de fàbriques de creació i museus.

El Castell de Montjuïc, el MNAC, el Jardí Botànic, el Museu d’Arqueologia de Catalunya o el Teatre Lliure són alguns dels espais escollits per a la realització d’espectacles.

Aquest festival no és només un clàssic de l’estiu barceloní, sinó que és una referència a nivell europeu que el barri de la Marina té a tocar tan per a gaudir com per aprofitar.

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.