S’inaugura l’exposició d’Agustín Forteza, pels 25 anys del Jocs Olímpics a Barcelona

Dilluns, 6 de novembre, a les 19.00 h s’inaugurava l’exposició fotogràfica “25 anys dels Jocs Olímpics” d’Agustín Forteza, a la biblioteca Francesc Candel, que durarà fins al 2 de desembre. Es tracta d’un recull d’unes 40 fotografies que mostren diferents proves que es van celebrar en el barri de La Marina per les Olimpíades celebrades a Barcelona l’any 1992.

L’acte s’iniciava amb unes paraules de la directora de la biblioteca Francesc Candel, Àngels Migueles, on es mostrava orgullosa de poder acollir una exposició d’aquest calibre, tan relacionada amb el barri. Seguidament, el fotògraf argentí Agustín Forteza va tenir la paraula, i va aprofitar-ho per donar les gràcies a tota la gent present a la sala i, també, a totes aquelles persones que l’havien acompanyat fins aquí. “Per a mi, aquesta exposició suposa quelcom molt emocionant, ja que els Jocs Olímpics van ser un fet vital. Suposa donar-li al barri el què ell em va donar a mi. Crec que no hi ha millor manera que recordant un dels moments més meravellosos que va viure la ciutat de Barcelona fa cinc lustres”, explicava Forteza.

A continuació, Forteza va donar-li el micròfon a la seva filla, Ainoa Forteza, la qual va dirigir unes paraules, escrites per ella i les seves germanes, dedicades al seu pare on el felicitaven per tots els objectius aconseguits i, de nou, agraïen a tot el públic la seva presència en un dia tan important. Després del discurs de la filla de Forteza, es va projectar un vídeo realitzat per en Dani Fernández, de la Marina Viva, on apareixien diversos moments emblemàtics dels Jocs Olímpics del ’92 i imatges del fotògraf argentí.

Un cop finalitzada la projecció del vídeo va tenir lloc una actuació musical i, tot seguit, va haver-hi un pica-pica que donava final a aquest acte.

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.