Torna el Joc del Fantasma! [ACONSEGUEIX PUNTS AQUÍ]

Un any més, arriba al barri de la Marina l’espai dedicat als més petits a finals d’octubre. Els organitzadors, la Ludoteca la Casa dels colors i el Centre cívic la Casa del Rellotge, han preparat un munt d’activitats perquè tots els participants coneguin d’una manera més divertida el seu barri. Com cada any, la celebració del joc gira entorn la Castanyada, una de les festes més tradicionals.

L’activitat tindrà lloc del 24 al 27 d’octubre. El 24 i 26 d’octubre els més petits (0-4 anys i 1 adult acompanyant) podran jugar al Joc del Castell a la Ludoteca. Els que no siguin tan menuts, de 5 a 7 anys, poden presentar-se al concurs de dibuix, els quals seran exposats i votats popularment del 23 al 26 a la Sala Pepita Casanellas. Per poder participar en la recerca de fantasmes (de 8 a 14 anys), els participants hauran d’omplir unes inscripcions que tenen com a data límit d’entrega el 25 d’octubre.

Per últim, la tradició acabarà amb la festa de la Castanyada i amb el lliurament de premis de la Recerca del Fantasma i del Concurs de dibuix el dia 27 a les 18h al Parc de Can Farrero, situat davant la Casa del Rellotge. La festa finalitzarà amb l’actuació de Diables de Port en la que la pluja no serà impediment, ja que en cas que les condicions siguin adverses, la festa es traslladarà a la sala Pepita Casanellas.

No t’ho perdis… hi haurà castanyes per a tothom!

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.