S’organitza una xerrada i un debat sobre el Carnaval per treballar la convivència i la cohesió

 La Taula Intercultural del Secretariat d’Entitats de Sants, Hostafrancs i la Bordeta es marca l’objectiu de fer de la diversitat de comparses un element d’oportunitat per treballar la convivència i la cohesió al territori. En aquesta línia, ha organitzat una xerrada-debat dins del cicle de xerrades Josep Guinovart amb l’objectiu, segons la propia entitat, que el Carnaval segueixi sent “el paradigma de la festa inclusiva, sinònim de llibertat, de disbauxa, de burla, de sàtira, d’humanitat i d’inclusió”.

Pep Fornés, antropòleg, museòleg i mestre, parlarà sobre alguns orígens i maneres de representació de celebració de carnaval. A continuació, s’obrirà un torn de paraules per tal que les comparses i persones assistents a l’acte puguin aportar coneixement, experiència, etc, i enriquir el debat entorn la interculturalitat al Carnaval.

La xerrada-debat, amb el nom de “Carnaval! Carna… què? Intercultural! Inter… què?”, es realitzarà el dimecres, 20 de gener a les 19:30 h a l’Edifici C de les Cotxeres de Sants (Plaça Bonet i Muixí s/n (4ª planta, a la Sala d’Actes).

 

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.