La publicació La Marina i La Marina FM presenten nova app per a dispositius Android

A partir d’aquest octubre ja es pot descarregar gratuïtament la nova aplicació “La Marina APP” a través de Google Play. Amb ella, s’unifiquen els continguts dels dos mitjans de l’AMCL.

D’una banda, permet consultar les darreres notícies publicades en les diferents seccions al portal La Marina Digital, així com llegir els diferents articles d’opinió. D’altra banda, ofereix un reproductor per escoltar l’emissora en directe a través d’una connexió a Internet, l’opció per consultar-ne la graella de programació i la possibilitat de recuperar els podcasts dels diferents espais de La Marina FM i, fins i tot, de descarregar-los al dispositiu per a escoltar-los sense connexió.

Igualment incorpora més serveis com ara la previsió del temps al barri, una agenda amb els esdeveniments propers de la zona, o bé un visualitzador de les edicions en paper de la publicació La Marina.

L’aplicació també mantindrà informat l’usuari a través de la seva integració amb la pàgina de Facebook dels mitjans i els dos comptes de Twitter (@lamarinafm i @lamarinacat), així com del canal de vídeos a YouTube.

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.