“Tirem d’Arrels” culturals


La cultura traspassa el temps i és efímera i infinita, i és així com Arrels arriba als trenta-dos anys d’història, amb la cultura com a protagonista.


Fem programes diversos cada setmana amb la mirada posada en un mateix punt en comú: la cultura en ampli espectre, de la música a la pintura, de l’escriptura… a qualsevol persona que les practiqui, en definitiva.
Arrels, un programa conduit a quatre mans per Julio Baños, Josep Vicens,  Salvador García i Vicente Masip, té com a objectiu la difusió d’artistes, projectes, esdeveniments o actes de tota mena. Cada setmana ens arriba a La Marina FM un convidat per “saber qui és, què fa, què ha fet i què farà”. Com diu el Salvador, hi volen “explicar qui és qui, sempre amb clau de barri”.


El programa va néixer tot just amb l’emissora de La Marina FM, aleshores “La Ràdio del Polvorí”, i junts han viscut moments de tota mena, sempre amatents al que passés al barri de La Marina i als seus veïns i veïnes.


Ara afronten una nova temporada en un moment incert per la cultura amb la pandèmia de la Covid-19, però des d’Arrels segueixen treballant per apropar cada setmana la cultura a la gent. També, admet Salvador, els hi agradaria que “entrés alguna persona jove al programa per ampliar la perspectiva cultural i incloure-hi també les inquietuds del jovent”.

De moment Arrels segueix portant nous perfils cada dijous al 102.5 FM i encara els hi queda molta cultura per descobrir!

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.