Religió i valors a El despertar de la fe

La religió evangèlica té el seu espai a La Marina FM amb “El despertar de la fe” un programa presentat i dirigit pel pastor Juan Barcoj: “un programa que té la intenció de propagar fe cristiana i arribar a les persones i famílies de La Marina per transmetre els seus principis i valors” com el defineix el mateix Barcoj.

Tot això, a través de la conversa pausada, de les experiències del veïnat i dels col·laboradors del programa. Amb convidats diferents, cada setmana es tracten temes tant religiosos com quotidians. Com explica el seu responsable, “parlem i reflexionem sobre l’actualitat, per exemple com ens afecta la pandèmia de la Covid-19”.

La societat està vivint uns moments difícils i Barcoj creu que s’estan perdent alguns valors fonamentals de l’individu i la societat, és per això que ja fa gairebé un any que va iniciar “El despertar de la fe”.

A més, amb la pandèmia la ràdio s’ha convertit en una gran eina per fer arribar el seu missatge, per difondre’l i parlar amb la gent, ja que actualment no es poden fer moltes de les activitats que feien, “abans per exemple podíem sortir a comentar amb els veïns i veïnes i cantàvem al carrer on tenim el local, ara això no ho podem fer” comenta Barcoj.

Així, “El despertar de la fe” és en un espai de reflexió des d’una mirada cristiana i amb un gran component humà. El podeu escoltar divendres de 17h a 18h al 102.5FM.

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.