L’actualitat del barri al Som 30 mil

som 30 mil
Som 30 mil

Andrea Bello. Fotos Alejandro Flores

El programa informatiu de la casa ha estrenat nova temporada amb un equip liderat per la Yaiza Sánchez. Amb tota l’actualitat, però també entrevistes, anàlisis i altres seccions, el Som 30 Mil és la millor opció per posar-se al dia de tot el que passa en la proximitat dels nostres  barris i el Districte de Sants-Montjuïc.

“És un programa en què intentem abordar les preocupacions i inquietuds veïnals, són temes que per la dimensió local no tracten altre mitjans amb la profunditat que ho fem nosaltres. És un espai on també hi ha molta participació del veïnat” explica la Yaiza.

Al programa hi trobaràs tota la informació sobre societat, política, cultura i l’agenda d’actes del barri i la resta del districte de Sants Montjuïc, que ens ofereixen la mateixa Yaiza i l’Andrea Bello. També gaudiràs de tota l’actualitat esportiva amb l’Albert Aguilar, i descobriràs curiositats del passat de la mà de l’historiador de confiança Quim Solias.

En definitiva tot allò que es troba i passa al voltant dels veïns i veïnes, una eina d’actualitat per saber què passa al barri. Un projecte proper i col·laboratiu, i d’aquest sentiment neix el seu nom “Som 30 Mil” en referència als més de 30 mil habitants de La Marina que hi viuen i col·laboren en donar-li vida al barri.

La Yaiza el defineix com “un programa petit, però alhora molt gran i consolidat dins del barri”. Amb el mateix tarannà que La Marina FM, “una ràdio local, petita però amb un gran impacte”. És al caràcter dels nostres barris on resideix la màgia del Som 30 Mil.

Cada dimarts de 17h a 18h al 102.5FM!

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.