La Biblioteca Francesc Candel busca voluntaris

    La biblioteca Francesc Candel busca voluntaris per millorar la comprensió lectora dels infants pel projecte ‘Lecxit: lectura per a l’èxit educatiu’.

    Qui pot ser voluntari/a? Qualsevol persona amb ganes de fer-se corresponsable de l’educació d’un infant i de crear amb ell un espai de confiança. No es necessita cap formació específica, només cal saber llegir correctament en català i tenir ganes d’incidir en l’educació dels infants.

    Què ha de fer el voluntari?
    Acompanyar la lectura d’un infant, contribuir a ajudar-lo a gaudir de la lectura i d’alguna manera esdevenir un referent lector.

    Quina dedicació demana? La dedicació del voluntari és d’una hora setmanal els dilluns de 17.30 a 18.30h. a la biblioteca.

    Què ofereix Lecxit als voluntaris/es? Una vivència personal única! Gaudeix de l’experiència d’acompanyar un infant en els seus progressos amb la lectura. Experiència! Viuràs una experiència enriquidora, tant a nivell personal com professional. Formació! El voluntariat té al seu abast materials diversos i formació al llarg de tot el curs. La sessió de formació inicial “El paper del/a mentor/a en l’acompanyament lector” és un curs reconegut dins del Pla de formació del voluntariat de Catalunya i la seva participació està reconeguda amb un diploma expedit per la Direcció General d’Acció Cívica i Comunitària, i reconeix també crèdits de lliure elecció per la Universitat.

    On cal apuntar-s’hi per ser voluntari? A qualsevol dels taulells de la primera planta de la biblioteca.Allà t’atendrem, et donarem la informació que necessitis i t’apuntarem. Només has de portar el teu DNI Vigent.

    Anima’t i fes-te voluntari!

    FES UN COMENTARI

    Please enter your comment!
    Please enter your name here

    Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.