Convocada l’Audiència Pública del Districte de Sants-Montjuïc

Sergio Segura |

Sants-Montjuïc ha convocat una Sessió Ordinària de l’Audiència Pública d’Estat del Districte. El proper dijous 15 d’octubre a les 7 del vespre tindrà lloc la primera audiència d’aquest nou curs polític a la Sala d’Actes (Sala de Plens, planta 1) de la seu del Districte, al carrer Creu Coberta, 104. L’objectiu d’aquesta sessió és potenciar la comunicació periòdica entre el Consell del Districte i els veïns dels diferents barris del Sants-Montjuïc.

La participació està oberta a tota la ciutadania, que podrà exposar qualsevol tema que li sigui d’interès per tractar amb el Consell del Districte. Totes les persones i entitats que vulguin intervenir-hi han de sol·licitar-ho prèviament a l’inici de la sessió per escrit, recollint el nom de la persona o de l’entitat i el tema o contingut de la seva intervenció.

Alhora, l’ordre del dia de la sessió serà aprovar l’acte de l’anterior sessió extraordinària de 29 de juliol de 2015. Una de les propostes serà portar endavant la creació de Consells Sectorials de Mobilitat Infraestructura del Transport Públic al Districte; Participació Ciutadana; Habitatge; Medi Ambient i Salut; Educació; Memòria Històrica; Joventut; Convivència; Gènere i LGTBI¸ que hauran de ser aprovats posteriorment pel mateix Consell del Districte.

En quant a les proposicions dels grups municipals, CiU demana manifestar el suport i la lleialtat institucional del Consell Plenari de Sants-Montjuïc amb el nou Parlament de Catalunya i realitzar acords per “fer de Catalunya un Estat independent de ple dret”. ERC defensa un impuls “urgent” de diverses mesures: el grup independentista demana l’acceleració d’obres i projectes del districte, com el de la reurbanització dels carrers de Plus Ultra de La Marina del Port o el finançament de la posada en servei de l’Estació de metro del Carrer del Foc del també barri de La Marina, entre d’altres.

Per la seva banda, el PSC insta a dur a terme les accions necessàries per tal de respectar la voluntat de les entitats i veïns del districte, mentre que C’s demana que s’ampliï la decoració nadalenca a tots els barris. Finalment, el PP demana que s’insti a l’Ajuntament de Barcelona a licitar el més aviat possible l’adaptació complerta de la parada de Metro de Plaça Sants (L-1 i L-5) amb els corresponents ascensors i qüestiona sobre les gestions de la L-10 de metro al barri de La Marina.

De tots aquests temes proposats pels grups municipals del Districte Sants-Montjuïc podran també tractar i opinar els ciutadans i entitats veïnals dels diferents barris del districte que vulguin assistir a aquesta audiència pública.

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.