El districte acollirà tres nous espais esportius

AITOR PAU GARCIA

L’Ajuntament de Barcelona, a través de l’Institut Barcelona Esports, iniciarà en les pròximes setmanes les obres de millora de diverses instal·lacions esportives de la muntanya de Montjuïc: es construirà un camp de softball al carrer Pierre de Coubertin (molt a prop del camp de beisbol), un camp d’entrenament de gossos (Agility) i es traslladarà la pista de llançament de martell del Serrahima, que passarà a estar situada en un espai a tocar de les pistes d’atletisme.

La construcció del camp  de softball, al costat del camp municipal de beisbol Carlos Pérez de Rozas, situat al carrer Pierre de Coubertin, tindrà una durada de sis mesos. Amb un pressupost de 618.368 euros, es preveu la construcció de graderies, un marcador, dues àrees d’escalfament per als jugadors, dues àrees de descans i un mur de contenció.

plv_1

En segon lloc, es vol crear un camp d’entrenament de gossos (Agility) al carrer del Polvorí. Dins d’aquest, hi haurà dos nous camps, un d’entrenament i un de competició que han de substituir el camp que existia fins ara. Per aquesta obra hi ha un pressupost de 475.000 euros i durarà aproximadament dotze setmanes.plv_2

Finalment, es traslladarà la pista de llançament de l’estadi municipal d’atletisme Joan Serrahima al costat de les pistes d’atletisme, entre els carrers Segura i del Polvorí. El que es vol fer és unir aquests dos espais per facilitar la pràctica d’aquest esport. L’obra d’aquest espai durarà vuit setmanes i tindrà un cost de 196.250 euros.

 

plv_3

 

Imatges: Ajuntament de Barcelona

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.