Stratasys, destacada empresa internacional d’impressió 3D, s’incorpora a l’ecosistema de DFactory Barcelona

El DFactory Barcelona, l’ecosistema de la indústria 4.0 més important del sud d’Europa i un dels més innovadors del món, ha acollit l’arribada d’una empresa capdavantera en tecnologies del futur. Un dels actors globals més importants en impressió 3D, Stratasys, comença la seva activitat a la seva nova seu a les instal·lacions de DFactory Barcelona de la mà del seu distribuïdor Platinum Excelencia-Tech.

Stratasys és una de les empreses més innovadores amb solucions d’impressió 3D per a diversos sectors com l’aeroespacial, l’automoció, els productes de consum o el sanitari. D’aquesta manera, les empreses poden transformar el disseny dels seus productes, dotar d’agilitat a les cadenes de producció i subministrament, i millorar l’atenció al client.

Stratasys disposarà de la tecnologia SAF™ a l’ecosistema, amb la impressora H350. Dissenyada per brindar als fabricadors consistència en la producció, un cost per peça competitiu i predictible i un control complet de la producció per a volums de milers de peces. Stratasys, ja compta amb més de 100 màquines instal·lades a tot el món.

Stratasys i Excelencia-Tech, com Platinum Partner de la marca a Espanya, aposten amb força amb continuar expandint la seva presència en punts tan estratègics com DFactory Barcelona per ajudar als seus clients i a totes aquelles empreses potencials que vulguin fer el pas i adoptar la fabricació additiva en el seu flux de treball.

Ecosistema únic de la indústria 4.0

DFactory Barcelona és la fàbrica del futur l’objectiu de la qual és el foment i el desenvolupament de la indústria 4.0 potenciant el talent, les noves tecnologies i inversions, en un espai inigualable, des d’on es materialitza una nova manera de produir, molt més sostenible. Les empreses, que desenvolupen projectes capdavanters en el terreny de la impressió 3D, robòtica, ciberseguretat i blockchain, intel·ligència artificial i sensòrica, tenen la possibilitat de generar sinergies i establir aliances amb la resta de les organitzacions presents en l’edifici.

El projecte està alineat amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible de l’Agenda 2030 de Nacions Unides, facilitant la digitalització de la indústria com a palanca clau per a la transició ecològica i potenciant l’economia circular mitjançant l’adopció nous sistemes productius i de la manufactura avançada sostenibles.

Actualment l’ecosistema compta amb unes instal·lacions de 17.000m2 en quatre plantes, on ja s’han instal·lat prop de 30 companyies i en les quals treballen al voltant de 500 persones, amb ara un 80% d’ocupació en tan sols un any.

Algunes de les companyies més destacades que actualment formen part de l’ecosistema empresarial de DFactory Barcelona són HP, Picvisa, e-Miles Company, NTT Data, On Robot, Alisys, Windforce, Leitat, AsorCAD, Mastertec 3D, Witeklab, Imhoit, VDMHealth, Nexiona, Girbau, Innovae, Hubmaster, etc.

A més, està previst que durant l’exercici de l’any 2023 es comenci a projectar la segona fase de l’emblemàtic edifici, que li permetrà aconseguir en els pròxims anys uns altres 72.000 metres quadrats.

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.