Acte del PSC per reclamar les residències públiques de la Marina

Diversos veïns i veïnes es van unir als militants i polítics del Partit Socialista de Catalunya en un petit acte al carrer, per reivindicar les residències públiques de gent gran a la Marina.

Al costat de l’escola Enric Granados i del solar ara buit on hi ha projectada la residència de Can Farrero, els membres del PSC van instal·lar un petit faristol des d’on el diputat Ferran Pedret va reclamar la manca de residències públiques al barri de la Marina.

“El compromís de construir la residència pública de Can Farrero es va fer fa catorze anys i el 2021 es va aprovar una resolució, a iniciativa socialista, al Parlament de Catalunya” explicava Pedret, “ara ens diuen que cal fer primer un estudi de les necessitats de tot Catalunya i que volen revisar el model residencial; ens sembla una presa de pèl i una falta del compromís que es va adquirir amb el barri”.
Des del PSC van expresar la seva “indignació” i van instar als assistents perquè es continués amb el reclam, d’una banda, dins les institucions, i de l’altra banda,  fent pressió i seguint amb les protestes dels veïns i veïnes. “El barri té una població envellida i a més hi arribaran molts nous veïns, cal un servei públic com aquest” concloia Pedret.

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.