Servihabitat renova la seva aposta per BNEW i repeteix com a patrocinador principal en aquesta segona edició

La Barcelona New Economy Week  (BNEW) connectarà 10 esdeveniments globals, incorporant cinc noves àrees (Mobility, Sustaibability, Science i City) a les ja presents el 2020 (Logistics, Digital Industry, Ecommerce, Economic Zones y Real Estate).

El Consorci de la Zona Franca de Barcelona (CZFB) ha signat per segon any consecutiu un acord amb Servihabitat, servicer multiclient i multiproducte de referència en la gestió d’actius immobiliaris i financers, segons el qual la firma torna a ser la patrocinadora principal de la nova edició de BNEW (Barcelona New Economy Week), que se celebrarà del 5 al 8 d’octubre. Aquest conveni suposa un reforç del compromís del servicer amb aquesta gran cita global orientada a la nova economia, que l’any passat va batre tots els rècords en la seva estrena amb prop de 11.000 participants de més de cent països de tot el món.

El 8 de juny, en l’acte de la signatura, que ha tingut lloc a les oficines del CZFB, han estat presents Iheb Nafaa, CEO de Servihabitat, i Pere Navarro, delegat especial de l’Estat al Consorci de la Zona Franca de Barcelona i president de BNEW.

“L’any passat vam fer una aposta arriscada per llançar un esdeveniment totalment disruptiu i vam tenir la sort de comptar amb el suport de partners de primer nivell com Servihabitat. Ens alegra molt repetir companys de viatge en aquesta segona edició de BNEW, que arriba avalada per les espectaculars xifres de 2020 i que presenta un contingut ampliat per impulsar la recuperació de l’economia” ha assegurat Pere Navarro.

En el cas d’Iheb Nafaa ha destacat que “el BNEW és un esdeveniment que, sorgit per la conjuntura de 2020, ha sabut adaptar-se a l’entorn aprofitant les noves oportunitats i creixent en una dimensió internacional. A Servihabitat compartim plenament aquest esperit de superació i per aquest motiu volem seguir donant suport a un esdeveniment capaç de reunir als principals sectors d’activitat amb la mirada posada en el futur”. En aquest sentit, el CEO de Servihabitat afegeix que “tenim una ferma aposta per la innovació, el talent i la sostenibilitat que configuren part dels valors estructurals que potenciem dins de la nostra àrea d’activitat en la gestió d’actius financers i immobiliari”.

Més continguts i noves experiències

La segona edició de la BNEW comptarà amb deu verticals que abordaran diferents sectors i temàtiques al voltant dels reptes de futur de l’economia, amb un focus molt clar en la innovació, el talent i la sostenibilitat. Així, a les cinc temàtiques de 2020 (Logistics, Digital Industry, Ecommers, Economic Zones i Real Estate) se sumaran aquest any cinc noves àrees de caràcter més transversal: Mobility, Sustainability, Talent, Science i City. L’esdeveniment, de caràcter professional i format híbrid, espera tenir en aquesta segona edició un 70% de participació digital i preveu ampliar els escenaris presencials per incloure nous espais emblemàtics de la ciutat de Barcelona.

BNEW 2021 seguirà apostant per la internacionalització com a element clau, així com per la generació de negocis a través del networking a la potent plataforma digital de l’esdeveniment i mitjançant intel·ligència artificial. L’organització espera passar de les 128 empreses presents al BVillage l’any passat a les 400 en aquesta nova edició, i ampliar el nombre d’speakers passant dels 389 als 700. A més, la millora del context sanitari permetrà sumar nous elements experiencials, oferint la possibilitat a les empreses d’organitzar activitats comercials i de promoció a les terrasses dels hotels del centre de Barcelona entre les 19h i les 22h.

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.