“La meva música ajuda a moltes persones que no poden sortir de casa a passar millor el confinament”

    Diàriament, el saxofonista Joan Miquel Ripoll toca des del seu balcó per donar ànims a tothom amb la música del seu instrument

    Vanesa Alemán

    Des del passat mes de març ençà, els veïns i veïnes de La Marina que viuen a prop del parc de Can Sabaté gaudeixen de la música en directe del saxofonista Joan Miquel Ripoll. A diari, una mica abans de les 20h, Ripoll surt al balcó amb el seu saxo tot disposat a donar ànims a les persones que lluiten en primera línia contra la COVID-19 i també a totes les persones que s’hi veuen afectades d’una manera o una altra.

    Joan Miquel Ripoll tocant des del seu balcó.

    “Tenia la necessitat durant els primers dies de confinament de fer alguna cosa i vaig pensar que sortir just abans de les 20h animaria a moltes persones a quedar-se després als aplaudiments”, ens explica en Joan Miquel. A més, el saxofonista assegura que “gràcies a això, he pogut ajudar a moltes persones”. La seva iniciativa ha tingut molta repercussió tant dins com fora del barri. Tanta, que les seves interpretacions musicals han superat fronteres a través de les xarxes socials. “Els meus vídeos han arribat a la Comunitat Valenciana, d’on sóc jo, i fins i tot moltes persones d’allà han escoltat els podcasts del programa matinal de La Marina FM, Més a prop teu, conduit per Javier Artiga, per gaudir de la meva música”, afirma en Ripoll.

    La iniciativa també els ha ajudat molt a ell mateix i a la seva família. “M’ha donat més seguretat i disciplina. I a casa meva hem establert millor uns horaris”. De moment, el saxofonista no pensa deixar de tocar cada vespre i pretén aguantar “el que duri el confinament”. Són acccions que animen tothom i ens fan sentir que vivim en el millor barri de Barcelona! Moltes gràcies Miquel!

    FES UN COMENTARI

    Please enter your comment!
    Please enter your name here

    Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.