Preinfant posa en marxa el seu grup Teaming per aconseguir microdonacions mensuals

    ABD, Associació Benestar i Desenvolupament , ha posat en marxa un grup Teaming per Preinfant , el programa que cada any acompanya un centenar d’adolescents i joves embarassades i mares en risc d’exclusió social. Teaming és una plataforma en línia que permet fer microdonacions mensuals regulars a la causa social que triï cada persona. D’aquesta manera, el “teamer” (la persona que s’uneix a la causa) aporta 1 euro mensual d’una manera ràpida i senzilla. 

    Amb aquestes microdonacions podem aconseguir que aquestes dones i els seus fills i filles tinguin productes bàsics d’higiene , puericultura i paneretes de primera posada. Amb 1.500 euros es podrien aconseguir 50 lots de productes d’higiene per a nadó, 93 caixes de bolquers (90 unitats, 8.300 bolquers) o 30 canastretes de primera posada.  

    Col·laborar amb la causa de Preinfant a Teaming, o amb qualsevol altra, és senzill: només cal unir-se al grup de la causa a la qual s’és més afí. Primer et registres i després dónes el teu número de compte o targeta perquè descomptin l’euro mensual. Per descomptat no hi ha cap tipus de comissió i tot el que dona es destina íntegrament a la causa. La comunicació constant a través del grup Teaming permet explicar l’evolució del projecte i deixar constància dels èxits aconseguits amb l’ajuda dels ” teamers “.

    FES UN COMENTARI

    Please enter your comment!
    Please enter your name here

    Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.