OPEN CAMP engega una nova campanya per incorporar més de 115 treballadors

Open Camp Europe

OPEN CAMP ha començat una nova campanya de selecció de personal per tal d’incorporar més de 115 treballadors de cara a la posada en marxa del parc de l’esport OPEN CAMP Europe el proper 16 de juny. Amb aquestes noves 115 incorporacions, OPEN CAMP passa a ser una de les empreses que crearà més llocs de treball nous a Barcelona en els propers quatre mesos.

Aquesta nova fase de selecció, continuació de la que ja es va fer el mes de juny i juliol passats, comptarà novament amb la col·laboració del Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) que utilitzarà els seus canals per difondre-la.

Les ofertes es podran consultar a l’apartat “join us” de la web corporativa www.opencamp.info i els interessats podran enviar el seu currículum via correu electrònic a l’adreça creada per cada posició. En les properes setmanes OPEN CAMP gestionarà i donarà resposta a tots els candidats.

Sobre OPEN CAMP

És l’empresa promotora del primer parc del món dedicat a l’univers de l’esport que obrirà portes el proper 16 de juny a les instal·lacions de l’Anella Olímpica de Barcelona. Oferirà experiències recreatives i d’entreteniment associades a l’esport amb l’objectiu que els visitants visquin en primera persona les emocions de practicar l’esport preferit en escenaris reals on han competit els seus ídols.

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.