Fira marinera i de pagesia, els orígens de la Marina

El proper dissabte 4 de maig l’Associació de Comerciants la Marina organitza la 18a Mostra de Comerç.  La Fira Marinera i de Pagesia que com cada any recordarà els orígens mariners i de pagès del nostre barri , Can Tunis, barri de Pescadors, el far i la platja, joc d’esbarjo d’estiu dels nostres avantpassats, les masies de Cal Xarricó, Cal Taronger, Cal Campà…..

Una gran festa per a tot el barri, amb paradetes, restaurants, música i espectacles per a totes les edats!

Us animem a venir i a participar-hi per conèixer de més a prop el comerç del nostre barri, gaudir de la festa, passejar, comprar, tastar… Tot plegat al voltant del centre neuràlgic del barri, al passeig de la Zona Franca  on des de les 10.00h del matí podrem trobar fins a 65 parades dividides en diferents sectors. En un d’ells podreu trobar-hi el millor dels nostres comerços per poder aprofitar les millors ofertes. Si voleu descansar o teniu gana, pareu al sector gastronòmic, (La Placeta de’n Manu, Granja Elena, Celler Marina…). I si voleu conèixer encara més a fons la realitat del nostre barri, pareu a les parades d’associacions i entitats de la Marina.

I aquí no s’acaba tot, ni molt menys! A més, hi haurà, espectacle infantil,  danses urbanes de Lola feet dance, exhibició de ball del Centre Cultural d’Estrelles Altes, Master Kangoo Club EnerGYAS, Zumba de Muévete a tu ritmo,  Teatre infantil a càrrec de Kids & Us (Under the Sea), Country del Centre Cívic la Cadena, exposició fotogràfica  dels orígens de la Marina, artesania del Boixet, col·laboració de l’AAVV Estrelles altes,  a les 18.00 h arribarà l’actuació de  l’escola Umbrella que posarà el punt final a la jornada.

Els nens i nenes que vinguin disfressats amb motius mariners o de pagesia podran pintar-se la cara  gratuïtament.

Us convidem a gaudir d’un dia de primavera amb el comerç del barri. Us hi esperem!

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.