Volem el 37

L’Associació de Comerciants la Marina, juntament amb les associacions veïnals i la Coordinadora de la Marina, ens afegim a les propostes per la possible eliminació de la Línia de Bus 37.

·La línia 37 és la que apropa als veïns de La Marina als serveis Sanitaris: passa pel centre SocioSanitari, arriba fins al CUAP de Manso i acaba a l’Hospital Clínic sense oblidar que en el recorregut arriba fins a Sant Antoni.

· L’objectiu és eliminar aquest bus per obligar a la gent a fer transbord amb altres línies. Per això els veïns de la Marina hauran d’agafar 2 autobusos per anar al CUAP de Manso o quan vagin a  l’Hospital Clínic.

· El mateix els hi passarà als veïns del  Poble-Sec. 

Per aquest motiu fem aquesta reflexió:

· Coneix l’Ajuntament la realitat que viu La Marina en el tema de mobilitat amb el transport públic?

· El 37 arriba al barri i dintre del barri també fa un recorregut i un servei que no fa cap alttre transport perquè NO HI HA CAP ALTRE TRANSPORT!!!

· Coneix l’Ajuntament  les necessitats de la població dels barris de La Marina? La gent d’edat avançada és una gran part d’aquesta i ells són els més vulnerables a aquests canvis a la mobilitat. Per ells fer un o varius transbords són un repte difícil de realitzar.

L’Associació de Comerciants la Marina i la Coordinadora de la Marina s’han mobilitzat per recollir signatures per evitar la retirada de la Línia 37 de Bus.

Tots aquells que vulguin signar poden passar per les botigues associades.

botigues-associades

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.