Desenvolupament dels antics terrenys SEAT

El Consorci de la Zona Franca de Barcelona (CZFB) ha adjudicat a la Unió Temporal d’Empreses FCC Construcción-FCC Ámbito el sanejament i condicionament del sòl de la parcel·la de 11 hectàrees de superfície que el seu dia acollí la primera seu corporativa de SEAT al Polígon Industrial de la Zona Franca.

L’adjudicació s’ha fet per un concurs públic al qual es van presentar 19 empreses oferents, moltes d’elles unions temporals d’empreses. Finalment, l’obra s’ha adjudicat per 4,5 milions d’euros, pràcticament la meitat del cost pel qual va sortir el concurs, que era de 9,1 milions d’euros.

L’acció de sanejament es durà a terme en els 3 mesos posteriors al moment en el qual es formalitzi la signatura del contracte.

Aquesta és una de les principals inversions de descontaminació  que se han emprès a Barcelona i servirà per a  efectuar el sanejament del terreny que es coneix com primera fase de la Plataforma BZ, una parcel·la l’arrendament del qual a llarg termini recentment es va adjudicar a CILSA.

La parcel·la (situada en la confluència del carrer 2 i el carrer A del polígon industrial) és la petita de les dues grans extensions de terreny que el  Consorci va recuperar al traslladar SEAT el gruix de la seva fàbrica a  Martorell.

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.