La gent opina: Creus que és important garantir el sistema públic de pensions?

Joel Pellejà, 21 anys (Estudiant INS la Mercè)

La gestió que s’ha fet dels diners de les pensions és vergonyosa. Si l’administració és deficitària és perquè el govern ho ha fet malament i no perquè realment no siguin sostenibles. S’inverteixen milions en autopistes o deutes de bancs, però  els ciutadans on som per a ells?

Manel Carrasco, 21 anys (Estudiant INS La Mercè)

“Mantenir el sistema públic de pensions és molt important, ja que és indispensable, l’única solució és canviar els polítics i posar altres més competents.”

 

Alba Domínguez, 21 anys (estudiant UAB)

“És important que el sistema de pensions sigui públic i ho segueixi sent, que no es privatitzin perquè l’Estat ha de garantir el benestar dels futurs jubilats. No val l’excusa que no hi ha diners, les pensions les han pagat els jubilats mentre han estat treballant tota la seva vida.”

Jofre Chavarri, 22 anys (estudiant INS La Mercè)

“Sí, però per poder-les mantenir penso que s’hauria de llençar a la paperera tots els corruptes que tenim ara per poder començar a fer bones polítiques de gestió, si seguim així, nosaltres no veurem ni un euro.”

 

Gerard Puig, 19 anys (estudiant CP Villar)

“Mantenir aquest sistema públic és del més important per garantir l’estat del benestar, gastant-se els diners en armes i macro-operacions policials sense sentit mai es podrà ajudar a un bon desenvolupament de les polítiques realment importants per la ciutadania.”

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.