El Contenidor Solidari del Port de Barcelona recull 6.550 quilos de productes per al Banc dels Aliments

  • Aquesta setzena edició de la campanya ha tingut un important suport de tota la Comunitat Portuària.

La setzena edició del Contenidor Solidari del Port de Barcelona es va tancar el passat 6 de gener amb un total de 6.550 quilos d’aliments recollits per a la Fundació Banc dels Aliments de Barcelona, una important quantitat que ha permès ajudar a persones en situació de precarietat alimentària en el nostre entorn. Aquesta edició del Contenidor Solidari s’ha tornat a celebrar en format exclusivament online a causa de la pandèmia de la COVID.

El Contenidor Solidari té l’objectiu d’ajudar a entitats sense afany de lucre que s’encarreguen de distribuir aliments entre persones necessitades. La campanya, organitzada un cop més a través d’un espai propi habilitat als webs del Port de Barcelona i del Banc dels Aliments, ha tingut un important suport de tota la Comunitat Portuària. Enguany, el Contenidor Solidari, ha tingut una presència destacada al “Nadal al Port”, el mercat de Nadal celebrat del 9 de desembre al 6 de gener al moll de la Fusta. La presència del contenidor ha servit per apropar als ciutadans aquesta campanya solidària i aconseguir el màxim d’aportacions econòmiques que es transformen en aliments.

El president del Port de Barcelona, Damià Calvet, ha destacat que “el Contenidor Solidari, una de les accions organitzades pel Port en l’àmbit de la sostenibilitat social, té un important arrelament entre la Comunitat Portuària. Ens sentim especialment orgullosos d’aquesta iniciativa, que ja porta 16 edicions, perquè posa de manifest la generositat i el compromís social de les persones que treballen al Port i de les empreses portuàries”.

El format online que s’ha repetit en aquesta edició del Contenidor Solidari del Port de Barcelona ha optimitzat la gestió de les aportacions, ja que permet que les entitats adquireixin directament els aliments i productes de primera necessitat, obrint la possibilitat a treballar amb productes frescos i de millor qualitat, alhora que es realitza una gestió molt més eficientment dels estocs i la distribució a les persones receptores.

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.