BNEW 2021 inicia el curs dels esdeveniments econòmics amb una internacionalitat rècord

  • La nova edició de l’esdeveniment comptarà amb 10 verticals i arribarà al 50% d’internacionalitat, amb participants de 145 països.
  • Organitzada pel Consorci de la Zona de Barcelona, la segona edició de BNEW ha generat 200 llocs de treball directes i 700 indirectes.
  • BNEW comptarà amb la presència l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, la vicepresidenta primera i ministra d’Assumptes Econòmics i Transformació Digital, Nadia Calviño, la ministra de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana, Raquel Sánchez i la delegada del Govern a Catalunya, Teresa Cunillera.

La segona edició de la BNEW – Barcelona New Economy Week (BNEW), organitzada pel Consorci de la Zona Franca de Barcelona (CZFB), es celebra del 5 al 8 d’octubre amb l’objectiu de consolidar-se com el gran esdeveniment híbrid multisectorial de referència de la nova economia. L’esdeveniment, ha doblat les dades de l’any anterior sumant-hi temàtiques arribant a un total de 10 verticals. D’igual manera passa amb els escenaris que estaran a espais emblemàtics de Barcelona, com per exemple La Pedrera.

Pere Navarro, delegat especial de l’Estat al Consorci de la Zona Franca de Barcelona ha assenyalat que “la nova economia evoluciona a un ritme trepidant i amb BNEW volem no només analitzar els reptes que presenta per a cada sector, sinó anticipar-nos per a estar preparats per a les oportunitats que sorgiran d’aquesta transformació “. 

Internacionalitat i creació d’ocupació

Amb 11.000 empreses participants, de les quals més de 1.000 són start-ups, aquest any  BNEW arriba al 50% d’internacionalitat i comptarà amb assistents de 145 països diferents. D’altra banda, el 50% dels speakers de BNEW seran dones, aconseguint una paritat real.

Amb la celebració de BNEW el CZFB genera 200 llocs de treball directes i 700 indirectes, contribuint a la vegada a l’economia local.

“Al Consorci de la Zona Franca de Barcelona tenim una gran tradició en l’organització d’esdeveniments, però, sens dubte, BNEW és un repte al tractar-se d’un format i unes temàtiques totalment innovadores. Estem molt orgullosos de poder celebrar aquesta segona edició i d’ampliar el nostre abast al món”, afirma Blanca Sorigué, directora general de l’entitat.

Totes les sessions de l’esdeveniment es poden seguir en format online des de la plataforma digital de l’esdeveniment. D’aquesta manera, el CZFB vol mostrar el seu compromís i el seu interès per treballar en la reactivació econòmica, amb l’esperança de poder arribar a tot tipus d’empreses per ajudar el teixit empresarial a nivell mundial a afrontar els reptes que planteja la nova economia.

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.