“En temps difícils està bé veure que hi ha gent que també ha passat pel mateix”

L’espiritualitat i conèixer com és un mateix és un treball molt important en els temps que corren i “Más allà de la tierra” pot ser el programa que necessites per saber més de l’univers que ens envolta i d’un mateix.

Aquest programa, dirigit per Martín Villaverde i amb més de vuit anys d’història a La Marina FM, es renova aquesta temporada com a espai de reflexió. Com explica el Martín el seu objectiu principal és que “la gent escolti les experiències dels convidats, i dels que participen en el programa per tenir ells les eines necessàries”.

L’interès principal del programa gira a l’entorn de l’ésser humà, en un moment que com explica el Martín “estan havent-hi molts canvis en la humanitat”, des d’abans, però sobretot ara amb la incertesa que ha generat a molts la pandèmia de la Covid-19. “De vegades escoltant a algú que ha passat una situació difícil i l’ha superada d’alguna manera ens pot ajudar”. També ens anima, no a només escoltar, sinó a aportar un granet de sorra compartint la nostra experiència. Tot per evolucionar cap a una millor versió de nosaltres mateixos.

I és que el Martín parla des de l’experiència, ja que, una època de molt patiment va capgirar la seva vida i la manera com gestionava les seves emocions. I així és com va arribar a les ones de La Marina FM on el podeu escoltar cada dimecres a partir de les 20h.

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.