La piscina municipal de la Marina, a tres anys vista

La piscina municipal de la Marina és una de les reclamacions més antigues i persistents del veïnat, junt amb el passeig de la Zona Franca i la connexió amb la resta de la ciutat pel Morrot. Si bé aquestes últimes semblen encara avui en dia una mica llunyanes, veïns i veïnes ja comencen a veure la llum al final del túnel pel que fa a la piscina.

A la darrera sessió informativa del districte, celebrada el dimarts 20 de febrer, es va anunciar que el projecte de la remodelació del Centre Esportiu Municipal (CEM) del barri estava en marxa, i que fins i tot, s’hi podien posar dates.

En concret, el “nou” poliesportiu municipal serà un edifici de quatre plantes, amb una inferior destinada a la piscina i una superior pel solàrium, amb una superfície de 4.640 m2, dels quals 1.600 m2 estarien destinats als espais de fitnes. L’obra també inclou la urbanització del carrer Coure per unir-lo amb el carrer Energia, habilitant-hi un espai que avui en dia no té cap funció.

El conseller portaveu del PSC a Sants-Montjuïc, Albert Deusedes, va afirmar que aquest projecte tirarà endavant bé hi hagi pressupostos o no, donat que està contemplat en els comptes prorrogats.

El conseller també va comunicar el calendari previst, que estableix que la licitació de les obres es produirà el juliol d’aquest mateix any, i que aquestes s’iniciaran durant el primer trimestre del 2025. Finalment, l’obra estaria completada l’any 2027, coincidint amb el final de mandat. 

D’aquesta manera, l’odissea de demandes i incerteses del veïnat de la Marina envers el poliesportiu i la piscina municipal ja té una data límit, una notícia que, en paraules del president del Club Esportiu la Marina i de la taula d’esports, Andreu Farrera, és quelcom “positiu i que alleuja el neguit veïnal”. Sigui com sigui, Farrera apunta que ara el focus se centra en el fet que “es compleixin els terminis anunciats”, una “matèria pendent en moltes de les construccions arreu de la ciutat”.

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.