Comencen la preinscripcions escolars, tota l’oferta a la Marina i a Sants-Montjuïc!

Aquest és un període en què moltes famílies han de prendre una decisió gens fàcil, com és la tria del centre educatiu on escolaritzar els fills i filles. Malgrat que hi ha molts factors que influeixen en aquesta decisió, sense dubte un dels que més pes té és la facilitat per organitzar la vida, és a dir que el centre estigui a prop de casa o de la feina.

Així, si sou entre les famílies que aquests dies volteu per les escoles, us facilitem el calendari amb tota la informació disponible de les jornades de Portes Obertes dels centres públics del Districte de Sants-Montjuïc i el calendari de Portes Obertes dels centres de la Marina.  

I l’oferta de places?

El 5 de març es publicaran les places disponibles a cada centre, a la seva pàgina web o al taulell d’anuncis de què disposen.

Entre el nombre de places s’ha de tenir en compte que se separen les ordinàries, a les quals tothom hi té accés i les reservades per a les famílies que necessiten un acompanyament més acurat, ja sigui per raons de necessitats educatives específiques o per dificultats socioeconòmiques. Les places reservades les assigna el Consorci d’Educació de Barcelona a cada centre, ja sigui públic o concertat.

I finalment, aquí teniu el calendari de portes obertes als instituts del Districte!

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.