L’XMAS Market, el Pare Noel, xurros i molts regals

El Pare Noel rebent a nens, nenes i famílies a la seva caseta de l'XMAS Market. (Pau Llopis)

Pau Llopis

Per si no fos suficient, a la sortida (o entrada depèn com es vegi) del pessebre, davant la sala Pepita Casanellas i, per tant, a la plaça de l’Orgull, s’hi trobava l’XMAS Market organitzat per l’Associació de Comerciants de la Marina, amb Laura Julibert al capdavant. Les llums, les paradetes amb productes ben diversos i la inconfusible olor dels xurros acabats de fer indicaven que sens dubte es tractava d’una fira de Nadal.

Desenes i desenes de famílies passejaven al voltant de les diferents botigues que s’havien aixecat al bell mig de la plaça, ultimant les compres de decoració nadalenca o bé les dels regals per a amics i familiars, amb el vint-i-cinc de desembre tocant a la porta.

La cua que s’havia format davant la caseta dels xurros tenia poc a envejar a la que hi havia a les portes del Jardí dels Drets Humans, però, de la mateixa manera, el premi que s’obtenia sortia completament a compte i generava felicitat en aquells que s’hi acostaven. Sigui com sigui, el centre d’atenció no eren aquestes delicioses pastes ensucrades, per estrany que sembli. I és que, sota una gran casa de fusta, il·luminada amb llums de Nadal i envoltat per tot de decoració d’aquesta festivitat, s’hi trobava el Pare Noel, qui rebia i escoltava atentament els desitjos dels més menuts i menudes, acompanyats de les seves famílies.

La presidenta de l’Associació de Comerciants de la Marina, Mei Márquez, estava ben a prop del Pare Noel, coordinant l’acte i assegurant-se del correcte funcionament del conjunt. La Mei va declarar que fer quelcom d’aquestes característiques requereix força treball, però que val la pena “pels nens, nenes i famílies del barri”. “És un orgull tenir un mercat així”, va concloure.

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.