Mei Márquez guanya el premi Albert González de l’Ajuntament de Barcelona

La presidenta de l’Associació de Comerciants de la Marina i vicepresidenta de Barcelona Comerç, Remei Márquez López, va rebre el premi Albert González en la 24a edició dels Premis Comerç Barcelona, celebrada el passat dijous 16 de novembre.

Aquest guardó reconeix la trajectòria de la Mei al capdavant de l’Associació de Comerciants del barri i la seva tasca en la promoció del comerç local de la Marina. Sempre ha defensat, a més a més, la idea que “la bona marxa dels negocis del barri equival a la qualitat de vida dels seus veïns, i per tant que la millora de les condicions del veïnat i dels seus equipaments estan connectades, bo i exercint una funció de cooperació i diàleg amb l’Administració” des de la seva posició de presidenta dels comerciants de la Marina.

Són exemple del seu esforç projectes com ara el “Comerç accessible del passeig de la Zona Franca”, coordinat amb l’Escola Tècnica Superior d’Arquitectura de Barcelona, que ha permès que tots els establiments de l’Associació de Comerciants de la Marina disposi d’un pla personalitzat per garantir-ne l’accessibilitat. O iniciatives com ara La Fira de Marineria i Pagesia i La Marina Tapea, Òpera al Comerç… que han fruit d’un gran èxit, han servit per mostrar el múscul comercial de la Marina i també, per recuperar les tradicions i essència d’aquest territori nostre.

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.