Alegria, flors i entusiasme per la Festa de la Primavera!

Els jardins de Sant Cristòfol s’han omplert aquest dissabte d’un munt de decoracions florals elaborades per diverses entitats del barri per celebrar la Festa de la Primavera! Petits i grans van gaudir del bon temps amb tallers de pintura amb aquarel·les, flors de llaminadura o plantant un cactus, tot relacionat amb l’estació més florida i més esperada de l’any. 

L’ombra dels arbres es va agrair en un dia tan solejat que molts van aprofitar per passar-ho bé fent-se fotografies d’allò més simpàtiques i divertides als espais de photocall que més d’una desena d’entitats han preparat els darrers mesos. Un jardí, un pati andalús, vestits, mandales… artesanies diverses i amb flors, moltes flors!

Una jornada festiva que segons explica la Rosalia Fernàndez, presidenta de la Unió d’Entitats, organitzadora de l’acte, “sorgeix del caràcter de les entitats de voler celebrar juntes, i quina millor manera de fer-ho que amb aquesta Festa de la Primavera que porta tant de color!”.

La jornada va ser tot un èxit d’assistència de famílies i també hi van ser els regidors municipals Marc Serra, Jaume Collboni, del govern, i Neus Munté i Jordi Castellana.

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.