L’encesa de l’arbre dona el tret de sortida a les festes de Nadal

Tot i que des de dimecres 24, i gràcies als comerciants de la Marina, les llums de Nadal al carrer ja estaven enceses, a la Marina hi faltava una cosa molt important perquè comencés oficialment l’època de festes: l’arbre de Nadal.

Divendres 26 amb una plaça Marina plena de famílies, avis i àvies i sobretot molts nens i nenes, tot estava preparat per una tarda màgica amb l’encesa de l’arbre, una tradició que cada any organitza el Centre Cultural Estrelles Altes.

La fada Marina va ser l’encarregada de fer compte enrere per encendre les llums que adornen l’arbre, una tasca en què el públic hi va col·laborar de bon grat. Un crit d’emoció i aplaudiments van culminar el moment en què, en arribar al zero, les llums es van obrir.

Amb l’alegria que comporta el moment de l’encesa, l’acte va seguir. Mentre uns nens feien cua per penjar les seves postals a l’arbre, altres actuaven a l’escenari amb gorrets d’arbres de Nadal, i altres s’ho miraven encantats des de les cadires, acompanyats d’amics i familiars.

Les actuacions musicals i de ball van acabar amb un batut de xocolata per als menuts i amb el càntic de la nadala “La Llum del Fanalet”, que tots els assistents van cantar conjuntament…”amb la llum del fanalet, jo aniré a esperar els tres reis”! La primera de moltes nadales que escoltarem en aquest mes que queda perquè arribi Nadal!

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.