El CN Montjuïc celebra la Marea Verda Kids de waterpolo

L'entitat espera promocionar aquest esport i implicar-hi tot el col·lectiu d’esportistes perquè des del planter pugin amb la sensació de pertànyer a un projecte esportiu

Torna l’esport aquàtic pels nens i nenes de la Marina. Els pròxims dies 25 i 26 de setembre se celebrarà al Club Natació Montjuïc el tercer torneig de waterpolo “marea verda kids” de categoria alevins.

La competició estarà formada per 16 equips i constarà de dues fases. En la primera, els equips formaran 4 grups per jugar-hi una lligueta a una volta i quedaran classificats per ordre de resultats. A la segona, es disputaran els quarts. Els primers i segons classificats de cada grup lluitaran per les posicions de la 1a al 8è classificat, mentre que els tercers i quarts classificats optaran per les posicions del 9è al 16è.

El torneig es disputarà en la piscina olímpica exterior de la zona esportiva del Club Natació Montjuïc. L’entitat espera promocionar aquest esport i implicar-hi tot el col·lectiu d’esportistes perquè des del planter pugin amb els valors de la competició i amb la sensació de pertànyer a un projecte.

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.