Acte de suport d’Òmnium Sants-Montjuïc a l’amnistia i a les persones represaliades

El passat dissabte 20 de febrer va tenir lloc un acte on la territorial d’Òmnium Sants-Montjuïc va mobilitzar-se a favor de l’amnistia i les persones represaliades. La carpa es va situar al carrer de la Creu Coberta i formava part de les mobilitzacions que l’entitat està impulsant per demanar la llibertat dels polítics empresonats.


L’objectiu de la cita era traslladar a l’opinió pública un missatge de solidaritat i llibertat amb les persones represaliades i també aconseguir de la ciutadania signatures per donar suport a la campanya. A més, l’acte va incloure la lectura d’un manifest polític a favor de l’autodeterminació i l’amnistia.


Hi han participat persones anònimes i també de ben conegudes. La veïna Lidia Rodrigo ha explicat com va ser interceptada per la Guàrdia Civil al tall de La Jonquera impulsat per Tsunami Democràtic el 2019: el seu cotxe va passar a disposició judicial i ella ha estat cridada diversos cops a declarar davant el jutge. De moment segueix esperant notícies, però, segons el seu testimoni, no té por i ho tornaria a fer.

I entre les cares conegudes, la del Jordi Pessarrodona, que es va fer famós en posar amb un nas de pallasso a prop d’un guàrdia civil durant el registre de la seu de Governació, el 2017. Segons explica el mateix Jordi, té diverses causes obertes (entre les quals el tall de la frontera amb França) i sentències fermes.

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.