No Som Sants: Entreteniment non-stop

    Els dilluns acostumen a ser un dels dies més difícils d’afrontar de la setmana, però l’humor de No Som Sants et pot ajudar a passar-ho de la millor manera possible. Com ens diuen els mateixos creadors i presentadors del programa, la Silvia Depares i en Jordi Roca “què millor que arribar a casa i desconnectar escoltant la ràdio?”.

    I es que No Som Sants et convida a passar-t’ho bé amb ells, “nosaltres ens ho passem bé fent el programa i és el que volem transmetre a la gent” ens diu el Jordi, i la Silvia afegeix que “les seccions i contingut estan pensats per passar una bona estona i també que l’oient participi”.

    Amb diferents seccions com Quizz, Walapuf (on es comenten les andròmines més estranyes que pots trobar a Wallapop) amb comentaris dels realities d’actualitat o d’altres com l’origen de les paraules amb el senyor Almirall, tota l’actualitat informativa i els esports, No Som Sants es converteix en el popurri perfecte per passar la tarda de dilluns.

    Amb més de vuit anys en antena a La Marina FM, es un dels programes més consolidats de la nostra graella, per on ha passat un munt de col·laboradors aportant el seu granet de sorra que marca el caràcter participatiu i dinàmic del programa. Ara amb una plantilla i un horari reduït a una hora per la situació de la Covid-19, el Jordi i la Silvia miren de recuperar un estudi ple de gent, això si, quan sigui segur.

    FES UN COMENTARI

    Please enter your comment!
    Please enter your name here

    Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.