Noves propostes i programes clàssics marquen la nova temporada de La Marina FM 102.5

    El poder de la paraula del veí i la veïna, la filosofia de la casa.

    Fotografia de l'equip. Foto: Alejandro Flores

    Text: Jordi Pérez

    Un any més La Marina FM 102.5, engega temporada i ho fa amb la convicció de fer-vos companyia ara més que mai! a  casa, al cotxe, a la vorera, mentre passegeu, feu exercici o aneu a la feina!  Iniciem temporada amb moltes propostes noves i amb una programació per a totes les edats i sensibilitats.

    Després que al juliol s’hagi posat el punt final a una temporada marcada pel confinament de la covid-19 i la més atípica en més de 30 anys d’història, ara l’emissora arrenca una de nova adaptada a la situació actual i amb grans espais radiofònics per acompanyar els nostres oients en el seu dia a dia.

    Entre les novetats d’enguany s’incorporen a la graella espais molt més variats i que aposten per seguir teixint els interessos i preocupacions dels veïns i veïnes des de la més estreta proximitat. Així s’estrenaran: Comerç de barri, un espai que busca reivindicar les botigues més antigues de la zona però també visibilitzar les noves i acompanyar un sector molt tocat per l’actual crisi. Ajuntem-nos i repensem-ho plegats, és la idea de n’Abdó Florencio qui condueix el programa….

    Altra de les novetats serà l’espai “Invisibles” que pretén apropar-nos a realitats en les quals habitualment no posem el focus. Reflexionar, seduir des de la diferència o ampliar horitzons propis, és l’aposta de Judit Raso Eho i Jessica Sala Eho de La Marina, veïnes compromeses amb l’associació Guineo-Catalana i conductores de l’espai.

    I entre les novetats també guanyen espai l’esport, la política i la sorna. Connexió esportiva serà el programa dedicat al seguiment de l’activitat esportiva als nostres barris, impulsada des de la base i on se cimenten els futurs talents, però també els valors. Assumeixen el repte Albert Aguilar, Pau Espí i Marina León.

    Així mateix la política arriba de la mà del programa Sintonia amb els barris, un espai on es trobaran els protagonistes de la crònica política. Qui són, què fan i com es tradueix la seva feina en els nostres barris? Un to de conversa i la participació veïnal marcaran el programa que serà conduit per les periodistes Yohany L. Ayala i Andrea Bello.

    I per adobar la variada oferta d’aquesta temporada Doble J, Jordi i Joan Antoni aprofitaran el surrealisme del moment que vivim  per treure-hi punta i riure de les paradoxes en què ens veiem abocats. Les últimes novetats són Montjuïc Poètic i la Butaca de la luna, totes dues sorpreses de la temporada!

    Alhora, tornen els clàssics de la casa com el Més a prop teu, i el Jardín de las 12 lunas

    Un, el matinal estrella i l’altre el programa que ens acompanya fins tancar els ulls. Tot dos conduits per un mestre de la ràdio i una personalitat de la casa, en Javier Artiga. I entre els programes que també juguen en lliga major torna Som 30 mil, i No som Sants, tota l’actualitat informativa dels barris de Sants-Montjuic, a més de diversió i entreteniment, i amb la participació dels serveis públics locals, entitats i el veïnat.

    I encara més clàssics, com són els programes Arrels, Festa Major, i Temps de Sarsuela amb la cultural popular com a eix principal. Hi apostem fort, amb personalitats de diverses disciplines.

    Tornem també Amb Veu de Dona, una aposta per tractar temes des d’una mirada més escodrinyadora. Guitarra para todos, aprendre i gaudir dels acústics! I Kanal Jove, que té entre el seu públic la comunicat àrab catalana del barri, una aposta d’allò més interessant.

    Hi són també les propostes que busquen parlar a l’esperit. Així  Despertar de la fe i Más allà de Tierra seguiran la temporada plens de reflexions, les quotidianes i també les majúscules. Acaben de consolidar l’oferta radiofònica Cocodril Club i la millor selecció musical perquè desconnecteu gaudint de les sensacions sonores de la vida! 

    Enguany l’emissora local compta amb programació en directe durant la major part del dia. Si voleu saber més sobre el que passa al vostre entorn o desconnectar de les vostres cabòries una estona, ja sabeu, sintonitzeu el 102.5 de l’FM, hi és La Marina! 

    FES UN COMENTARI

    Please enter your comment!
    Please enter your name here

    Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.