Connexió La Marina – 06/03/18

Avui tindrem al raper del barri Erik Puentes, potser el coneixeu amb el seu nom artístic: Erfus. Coneixerem d’on li ve aquesta afició i com s’ha format amb els tallers de rap de la Bàscula. I òbviament, li preguntarem per l’actuació al programa “Got Talent” de Telecinco.

També conversarem amb Toñi Fernández, del Centre Cultural Estrelles Altes, per conèixer més detalls sobre les activitats que organitzaran en motiu del dia de la dona.

Anirem fins al Celler La Marina, per felicitar-los per haver guanyat el Concurs d’Aparadors de Nadal. Parlarem amb Helena Freire, la filla de la propietària.

I com no vam tenir temps ahir, avui escoltarem la columna de salut d’Esther Pardo, la naturòpata del diari LA MARINA, que estrena versió radiofònica. Per cert, columna que trobareu ja al carrer, perquè avui ha sortit LA MARINA de març.

D’aquí uns instants tindrem la pregunta al conseller. Avui amb Esther Pérez, consellera portaveu de Barcelona en Comú al districte de Sants-Montjuïc. Parlarem, sobre la vaga feminista convocada per aquest dijous 8 de març.

I al final del programa, vindrà Juan Carlos Rodríguez per fer-nos marxar enrere en el temps, cap als anys 80, i recordar què passava en aquella època.

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.